وب سایت آسمان در راستای ارائه اخبار در زمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه اجمائی خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.
اشتغالزایی بنیاد برکت مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است
رییس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مدل اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت را به دلیل انطباق با تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اقتصاد مقاومتی محور فعالیت ها ذکر کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمودعسکری آزاد که در مراسم بهرهبرداری از ۳ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت با ایجاد ۹ هزار شغل در استان خوزستان سخن میگفت، با بیان این مطلب افزود: یکی از مهمترین اهداف همه دولتها ایجاد اشتغال به خصوص در مناطق محروم و روستایی است، اما سرمایهگذاران تمایل چندانی به سرمایهگذاری در این مناطق ندارند و فعالیتهای خود را در مناطق پرجمعیت متمرکز میکنند که به خالی شدن هر چه بیشتر روستاها منجر میشود.
رییس کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خاطرنشان کرد: روستاییان در ۵۰ سال گذشته ۷۵ درصد جمعیت کشور را تشکیل میدادند، در حالی که امروزه این رقم به ۲۶ درصد رسیده است.
عسکری آزاد هشدار داد: اگر برنامهای برای توسعه و اشتغال مناطق روستایی نداشته باشیم، کشور با یک بحران جدی مواجه خواهد شد.
رییس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تاکید کرد: معضل بیکاری در روستاها فقط با اختصاص بودجه و ابلاغ دستورالعمل حل نمیشود، بلکه یک مدل، ساختار، روش و نیروی انسانی مناسب را میطلبد.
او ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان امام به شکل جدی بر اشتغالزایی در مناطق روستایی تمرکز کرده و سه سال برای یافتن مدلهای صحیح برای رفع بیکاری در این مناطق، مطالعات دامنهدار داشته است.
عسکری آزاد با اشاره به مدل اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت تصریح کرد: این مدل در ۱۵ ماه گذشته به دلیل انطباق با تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اقتصاد مقاومتی، توسعه و گام دوم انقلاب روز به روز موفقتر میشود و امروزه از مرز ایجاد ۲۵ هزار طرح اشتغالزایی در قالب این مدل گذشتهایم که ۷۰ هزار فرصت شغلی را در پی داشته است.
رییس کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در تشریح ویژگیهای مدل اشتغالزایی اجتماعمحور گفت: این مدل مبتنی بر مردم است که سرمایههای اصلی محسوب میشوند. جمعیت، بحران نیست بلکه سرمایه یک کشور به حساب میآید و در طرحهای اجتماعمحور هم، همه اتکا بر مردم است.
او قرارگرفتن امکانات بلااستفاده در خدمت ایجاد اشتغال را دیگر ویژگی مدل اشتغالزایی اجتماعمحور ذکر کرد و افزود: دو سوم سرمایه مورد نیاز برای اجرای طرحهای این مدل توسط خود مردم تامین میشود. همچنین مدل اشتغالزایی اجتماعمحور بر پایه عدالت طراحی شده است.
رییس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اظهار داشت: ما در مدل اشتغالزایی اجتماعمحور به دنبال کارگر نیستیم، بلکه پرورش کارآفرینان را مد نظر داریم. همچنین طرحهای اجتماعمحور از هر گونه تشریفات اداری به دور هستند و اصولا ما به سراغ مردم میرویم.
به گفته عسکری آزاد، همه مسئولان منطقهای از استاندار و فرماندار گرفته تا دهیار و معتمدین محلی در اجرای این طرحها سهیم هستند و در همین راستا، قرارگاههای پیشرفت و توسعه در ۵۸۰۰ روستای کشور شکل گرفته است.
رییس کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام افزود: طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور بر اساس مزیتهای محلی و منطقهای اجرا میشوند و هیچ چیز در آنها به کارآفرین دیکته نمیشود. همچنین با پیشبینی پشتیبان و بازار فروش برای محصولات تولیدی، یک زنجیره اقتصادی تشکیل میشود که اشتغال پایدار را به دنبال دارد.
رییس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام مهمترین عامل موفقیت طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور این بنیاد را وجود تسهیلگران برشمرد و عنوان کرد: تسهیلگران از میان جوانان انقلابی، جهادی، تحصیلکرده، متعهد و ولایی انتخاب میشوند.
او با اشاره به اجرای طرحهای اجتماعمحور در ۱۹۴ شهرستان در سراسر کشور بیان کرد: امسال اجرایی کردن ۳۰ هزار طرح را در دست اقدام داریم اما این ظرفیت وجود دارد که تعداد طرحها را به ۱۰۰ هزار طرح در سال برسانیم که ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی را در پی خواهد داشت.
عسکری آزاد در پایان با تاکید بر اینکه همه کارهای بزرگ به دست خود مردم انجام میشود، تصریح کرد: اجرای طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت تا به امروز باعث تولید به ترتیب ۱۲ هزار و ۵۰۰ و ۲ هزار تن گوشت قرمز و سفید و بافت ۲۶ هزار مترمربع فرش در کشور شده است.
بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع