وب سایت آسمان در راستای ارائه اخبار در زمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه ورزشی خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.
بررسی روند توسعه علم و فناوری در ستاد نقشه جامع علمی کشور
در جلسه ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور روند توسعه علمی کشور بررسی شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، منصور کبگانیان، قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در حاشیه جلسه این ستاد در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در پیش از دستور جلسه تذکراتی ارائه شد که اولین محور آن موضوع سند محیط زیست بوده است که با چارچوبی که با سازمان محیط زیست به توافقاتی رسیدیم.
وی با بیان اینکه با سازمان محیط زیست اختلافاتی داشتیم، تاکید کرد: در خصوص این سند از سالهای قبل از سوی سازمان محیط زیست و معاونت علمی نظراتی داشتند و در این جلسه به این جمع بندی رسیدیم که موضوعات مطرح در حوزه علوم و فناوریهای زیست محیطی را محدود کنیم تا این سند زودتر با محوریت معاونت علمی و با هماهنگی دستگاههای ذی ربط
به ویژه سازمان محیط زیست نهایی شود.
قائم مقام ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین گفت: معمولا اسناد تدوین در سطح کلان است یعنی از حوزه علم، فناوری و آموزش عالی تا حوزه اقتصاد دانش بنیان و موضوعات فرهنگی مربوط را شامل میشود.
کبگانیان اضافه کرد: در خصوص این سند میان دو دستگاه سازمان محیط زیست و معاونت علمی اختلاف نظراتی وجود داشت و با جمع بندی که در این جلسه رسیدیم مقرر شد که توسعه علم و فناوری در این حوزه را محدود کردیم.
وی حمایت از خودروها و موتورسیکلتهای الکتریکی و یا برخی از فناوریهای مرتبط با مقابله با آلودگی محیط زیست و هوا از جمله حوزههای مطرح در این سند عنوان کرد و افزود: این سند با محوریت معاونت علمی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
قائم مقام ستاد نقشه جامع علمی کشور ارائه گزارشی از توسعه علم و فناوری را از دیگر بخشهای این جلسه ذکر کرد و افزود: در حوزه مستندات علمی و استناداتی که به تولیدات علم و فناوری میشود، بهبودی در سالهای 2014 تا 2018 را شاهدیم.
کبگانیان ارائه آخرین وضعیت توسعه علم و فناوری کشورهای همسایه را از دیگر موارد مطرح شده در جلسه دانست.
وی ادامه بررسی سند توسعه دانش بنیان استان بوشهر را از موضوعات اصلی مطرح در این جلسه ذکر کرد و گفت: بخش اصلی این جلسه به ادامه بررسی سند توسعه دانش بنیان استان بوشهر اختصاص یافت. در جلسه قبل تا انتهای ماده 4 پیش رفتیم و در این جلسه اهداف کلان این سند با اصلاحاتی به تصویب رسید.
قائم مقام ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی به بیان اصلاحات این سند پرداخت و خاطر نشان کرد: در حوزه سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، نرخ رشد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، تعداد شرکتهای دانش بنیان، تعداد اختراعات و تجاری سازی اختراعات، مقالات بین المللی، شاخص سهولت فضای کسب و کار با اعداد و رقم مشخص شد؛ چراکه بر اساس این سند قرار است استان بوشهر در میان 5 استان برتر کشور قرار گیرد.
کبگانیان با بیان اینکه با این اصلاحات ماده 5 سند توسعه دانش بنیان استان بوشهر به تصویب رسید، خاطر نشان کرد: ماده 6 مربوط به راهبردهایی میشود که مختصبه توانمندیهای این استان میشود. این راهبردها برای هر استانی متفاوت است چرا که هر استان توانمندیهای خاص خود را دارد.
به گفته وی شبکه حمل و نقل ریلی، بهره برداری از طرح جامع عمرانی پارک علم و فناوری خلیج فارس و تامین آب شیرین از طریق شیرین سازی آب دریا، گسترش موسسات و مراکز آموزشی، انجام پژوهشهای کاربردی، جذب منابع مالی و سرمایههای داخلی و خارجی، گفتمان سازی وترویج به منظور افزایش مشارکت همگانی دانش بنیان استان از جمله راهبردهای استان بوشهر است.
قائم مقام ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: از آنجایی که تعداد اقدامات زیاد بود، یک هفته به اعضا فرصت دادیم که اگر پیشنهادی دقیقتری در این زمینه دارند به ما ارائه دهند و بر اساس این پیشنهادات راهبردهای این سند در جلسه آینده مصوب و گزارش آن ارائه خواهد کرد.
انتهای پیام /
بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع